Ale!

Race Opt MTS T3M 1/10 Electrick Pro Car Kit

379,00

Tuotetunnus (SKU): RO-MTS-T3M-01 Osasto:

Kuvaus

MTS T3M on laadukas Race OPT:in valmistama sähkötouringauto.

Auton rakenteessa yhdistyy laadukkaat rakennusmateriaalit ja huoliteltu viimeistely. Keskimoottoriratkaisu tuo auton voimansiirron rungon keskelle, joka mahdollistaa mahdollisimman tasaisen voiman jakautumisen parantaen auton hallittavuutta. Moottoripukki on myös molemminpuolinen, joten voit sijoittaa auton sähköt radan tarpeista riippuen eri puolille autoa.

Auton hiilikuituiset tukivarret luovat kestävyyttä ja jäykkyyttä. Tukivarsien jäykkyyden ansiosta auto tottelee ohjausliikkeitä salaman nopeasti eikä viiveitä pääse syntymään. Iskunvaimennuksesta autossa huolehtii kartiorakenteiset progressiiviset iskunvaimentimet. Iskunvaimentimen kartiomaisuus mahdollistaa täydellisen toiminnan sekä matalalla, että korkealla pidolla siten että auton ajettavuus kaarteissa on optimaallinen. Iskunvaimennintorneja on madallettu huomattavasti edelliseen malliin verrattuna sopimaan auton uuden iskunvaimenninratkaisun kanssa.

Auton caster kulma on säädettävissä laadukkaasta alumiinista valmistetuilla laakeroiduilla paloilla, voit valita auton caster kulmaksi olosuhteista riippuen 2, 4 tai 6 astetta vaihtamalla yksinkertaisesti alumiinista caster palaa. Auton ohjauspalat ovat laakeroitu, joka mahdollistaa ohjauspalojen herkän liikkuvuuden jolloin servon rasitus pienenee.

Aurauskulman säätäminen autossa on erityisen helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain avata 3ruuvia ja valita haluamasi aurauskulma. Enää et siis tarvitse erilaisia säätöpaloja aurauskulman säätämiseksi.

Alustan jäykistysominaisuuksien säätö on tehty helpoksi kaksiosaisella ylädekkirakenteella. Voit lisätä alustan jäykistämiseksi ylädekkiin prikkoja ja ruuveja löytääksesi optimaallisen jäykkyyden ja saavuttaaksesi parhaan tasapainon auton käyttäytymiseen radalla.

Auton voimansiirrossa on jo valmiiksi kaikki tarvittava. Ulostulot ovat tehty kestävästä jousiteräksestä. Edessä autossa on jo vakiona tuplanivel vetoakselit, jotka on valmistettu kestävästä jousiteräksestä, samoin kuin takavetoakselit ovat jousiterästä.

Kattava tietopaketti autosta ja auton erinomaisista ominaisuuksista:

https://drive.google.com/file/d/1r7ZDYxCMD0jUeL0sdjd3G9eoAL2mDyfz/view?fbclid=IwAR0e0ZzPtCJW_1ku_flnQYBUDLU9jwbHufb2EzgAdl0p6LCHUTxhOgRcKVk